Nieuws Limburg Bouwbedrijven bestrijden elkaar voor trofee

Bouwbedrijven bestrijden elkaar voor trofee

Bouwbedrijven bestrijden elkaar voor trofee

Onder het mom “Durft uw bouwbedrijf de uitdaging aan?” organiseren de aannemers van Bouwunie Limburg op zaterdag 12 mei de 2e editie van de Builders Trophy. Bouwbedrijven kunnen teams van 5 werknemers inschrijven om elkaar te bekampen op vlak van teamwork, doorzettingsvermogen, spierkracht en snelheid. “Dit jaar zijn vooral vakkennis en kwaliteit van doorslaggevend belang om de Builders Trophy in de wacht te slepen,” zegt coördinator Davy Maesen. Het evenement vindt plaats op de nieuwe site van het VDAB-opleidingscentrum te Bilzen. Inschrijven kan nog tot vrijdag 27 april via limburg@bouwunie.be. (Voor meer activiteiten: klik hier)

Een dag eerder, op vrijdag 11 mei strijden 14 bouwvakscholen al tegen elkaar in de scholencompetitie. Deze wedstrijd staat in het teken van de instroom van nieuwe medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.