Nieuws Limburg Bouwpunt gaat fusie aan met Nederlanders

Bouwpunt gaat fusie aan met Nederlanders

Bouwpunt gaat fusie aan met Nederlanders

Bouwpunt, de verzamelnaam van 18 familiale bouwmaterialenhandels, gaat samen met het Nederlandse Veris. De Nederlanders groeperen zo’n 100 groothandels in hout en bouwmaterialen. De gezamenlijke omzet van beide groepen bedraagt zo’n miljard euro. Een gevolg is dat het centrale magazijn van Bouwpunt (in Ninove) wordt opgedoekt. De leveringen zullen voortaan gebeuren vanuit het Nederlandse Echt, waar plaats genoeg is en de automatisering een stuk verder staat dan in ons land. Bovendien zullen de inkoopdiensten, facturatie, IT en de logistiek samenvloeien.

Er zijn ook heel wat Limburgse handelaars aangesloten bij Bouwpunt, zoals Jorissen (Tongeren), Deckers (Dilsen-Stokkem), Droogmans (Kozen) en Kwanten (Overpelt). Voor de klanten zal er in principe niets veranderen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.