Nieuws Limburg Chef-kok van toprestaurant plots overleden

Chef-kok van toprestaurant plots overleden

Chef-kok van toprestaurant plots overleden

Csaba Ignacz, de chef-kok van restaurant De Kwizien aan het Jeneverplein in Hasselt, is vorige vrijdagnacht plots overleden. Zijn vriendin vond hem thuis, nadat hij werd getroffen door een hartaderbreuk. De ambulanciers hebben nog geprobeerd om hem te reanimeren, maar dat is niet gelukt.

csaba ignaszCsaba Ignacz stond zeven jaar lang achter het fornuis in De Kwizien. Hij haalde met zijn kookkunsten een 14 op 20 in de culinaire gids Gault & Millau en werd getipt als kanshebber voor een Michelinster. Eerder in zijn carrière was hij ook al zeven jaar aan de slag als souschef van topkok Luc Bellings.

Czaba was 37 jaar en laat vrouw en twee kindjes achter. Hij zal aanstaande donderdag worden gecremeerd in Hasselt. Het restaurant blijft tot nader bericht gesloten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.