Nieuws Limburg Chinezen vinden Limbulgse gin de beste

Chinezen vinden Limbulgse gin de beste

Chinezen vinden Limbulgse gin de beste

De gin van Mike Janssen en Roniek Van Bree van Brouwerij & Alcoholstokerij Wilderen uit Sint-Truiden weten ze zelfs tot in China te smaken. In Guiyang behaalde hun Double You Gin de gouden medaille op de Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles. Meer dan 1.400 verschillende sterke dranken uit 44 landen werden er gedegusteerd door 83 meesterproevers. Deze diversiteit aan producten en aan profielen van de proevers maakt de originaliteit uit van deze competitie die een echt ‘wereldkampioenschap van de sterke dranken’ is geworden,” aldus de organisatoren.

wilderen gin chinaBelgië viel zeven keer in de prijzen waaronder dus ook Wilderen. “Zo’n onderscheiding is toch wel enorm tof. Op een totaal van 1.400 geselecteerde sterke dranken wereldwijd bij een top-jury in China behalen slechts 7 Belgen een medaille en daar is Double You Gin uit Wilderen dus bij. Onvoorstelbaar. Top! Wij blijven hoe dan ook de lat zeer hoog leggen,” klinkt Mike Janssen zeer trots.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Zonhoven
Zonhoven

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.