Nieuws Limburg Circus JoJo lanceert nieuw speelgoed in België

Circus JoJo lanceert nieuw speelgoed in België

Circus JoJo lanceert nieuw speelgoed in België

Een voetbal die je zelf in elkaar kunt knutselen en in een klein doosje mee kunt nemen op reis? Dat is een Foooty (met 3 o’s!). Het nieuwe speelgoed is al een rage in het buitenland en wordt hier geïntroduceerd door Circus JoJo, de speciaalzaak in circusmaterialen uit Hasselt.

Circus JoJo is het bedrijf van Johan Simons. De zaakvoerder is al sinds 1993 ondernemer in de circuswereld, nadat hij zelf een professionele opleiding in de circustechnieken volgde. Het bedrijf heeft een heel uitgebreide webshop en een winkel op een zichtlocatie aan de Kempische Steenweg in Hasselt. Naast de import van circusmaterialen uit alle uithoeken van de wereld, vindt Johan Simons ook zelf nieuwe toepassingen uit. Zo heeft hij een diabolo ontworpen die zowel door echte circusartiesten als amateurs tot de beste van de markt wordt gerekend.

Door de connecties in de internationale sector, weet Circus JoJo regelmatig nieuwe trends naar ons land te halen. Het meest recente voorbeeld is de Foooty. “Het is een flexibel materiaal dat bestaat uit elementen om zelf in elkaar te steken”, legt Johan Simons uit (zie video onderaan). “Met een eenvoudig click-systeem kan je er een voetbal, rugbybal, jongleerbal, frisbee of ander speelgoed mee knutselen. Dat op zich is al plezant en creatief. Vervolgens kan je uiteraard met het product zelf gaan spelen. Voetballen kan gemakkelijk indoor, omdat het een heel licht en zacht materiaal is. Wil je de bal meenemen in je achterzak of in een reiskoffer? Dan kan je de elementen gewoon op elkaar leggen en later opnieuw in elkaar steken.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.