Nieuws Limburg Europese prijs voor automatisatie Lotto Dome

Europese prijs voor automatisatie Lotto Dome

Europese prijs voor automatisatie Lotto Dome

K-si Automation uit Maaseik heeft op de ISE-beurs in Amsterdam (Integrated Systems Europe) een Europese onderscheiding gewonnen voor de integratie van de verlichting, audiovisuele faciliteiten en reclame in de Lotto Dome, de thuishaven van volleybalclub Noliko Maaseik.

rudi klapsEen hele eer voor zaakvoerder Rudi Klaps (rechts op de foto), die al meer dan 15 jaar actief is in de integratie van toepassingen als verlichting, verwarming, audio- en videodistributie, camera- en toegangscontrole. “We zijn het bestuur van de volleybalclub erg erkentelijk dat we ons kunnen vlakbij de deur hebben mogen bewijzen,” zegt Rudi Klaps. “LED-boarding, LCD-schermen, opzwepende muziek, sfeerverlichting in de zaal,… alles is mooi op elkaar afgestemd. Dit is een heel dynamisch gegeven dat we in samenspraak met het bestuur, de coaches en spelers nog voortdurend bijsturen om de beleving nog groter te maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.