Nieuws Limburg EuroSys hijst zich bij wereldtop qua beveiliging

EuroSys hijst zich bij wereldtop qua beveiliging

EuroSys hijst zich bij wereldtop qua beveiliging

ICT-dienstverlener EuroSys uit Houthalen-Helchteren heeft de ISO27001 certificering behaald. Deze wereldwijde erkenning is een mijlpaal voor de onderneming, aangezien ze sterk inzet op IT-security bij bedrijven, overheden en scholen.

EuroSys waakt niet alleen over de eigen informatie-beveiliging, maar adviseert ook klanten over hún informatiebeveiliging. De huidige problematiek rond hacking, ransomware en security heeft ertoe geleid dat ze hun knowhow op vlak van security willen laten waarderen, en dat door middel van de ISO-norm 27001. “Gedurende een half jaar hebben we heel hard gewerkt om onze processen in kaart te brengen en bij te sturen waar nodig”, zegt CEO Mark Aerts. “Dat de inspanningen geleid hebben tot het behalen van certificering, maakt ons trots, en geeft veel vertrouwen om onze klanten nog beter te adviseren over hun IT-security-beleid.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.