Nieuws Limburg Exquisa bekomt bescherming tegen schuldeisers

Exquisa bekomt bescherming tegen schuldeisers

Exquisa bekomt bescherming tegen schuldeisers

De rechtbank van Koophandel in Hasselt heeft een verzoek van restaurant Exquisa ingewilligd om het bedrijf te beschermen tegen de schuldeisers. Er is een reorganisatieplan opgesteld waardoor er opschorting wordt verleend tot 16 januari 2012.

De zaak van ‘Lady Chef of the Year’ Yanaïka Skryszkowiak, die onze provincie vertegenwoordigde in het VTM-programma Mijn Restaurant, heeft dan ook een zwaar jaar achter de rug. Na een winst van 40.000 euro in het eerste jaar na de oprichting (2009), doken de cijfers voor 2010 met 67.000 euro in het rood.

Yanaïka zegt dat de slechte resultaten ook te maken hebben met een onterechte boete voor vermeend zwartwerk. Een beslissing die ze aanvecht. Intussen zou de nieuwe locatie van Exquisa opengaan in november, waar het eerst de bedoeling was om afgelopen zomer al naar het Hasseltse Leopoldplein te verhuizen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.