Nieuws Limburg Grieten aan de macht bij brouwerijgroep

Grieten aan de macht bij brouwerijgroep

Grieten aan de macht bij brouwerijgroep

grieten ab inbevNa de Hasselaar Jean-Jacques Velkeniers, stoot er nog een Limburger door naar de top van brouwerijgroep AB Inbev. Bart Grieten (42), geboren in Hasselt en wonend in Zonhoven, wordt de nieuwe numero uno voor de brouwerijen, de logistiek en het voorraadbeheer van AB InBev in Europa. Hij volgt in die functie een andere Belg, Ludo Degelin op.

Grieten heeft heel wat diploma’s op zak. Hij studeerde voor ingenieur elektro-mechanica aan de toenmalige KHLim en haalde tijdens zijn carrière bij AB InBev nog een MBA aan de UHasselt. Hij volgde tussendoor ook nog een logistiek programma aan het Massachusetts Institute of Technology (VS). Hij begon zijn carrière bij InBev in Leuven in 2001 als Maintenance Manager. Gedurende twee jaar was hij ook plantmanager van de brouwerij in Jupille. Begin vorig jaar nog werd hij gepromoveerd tot plannings- en logistiek en directeur van de Benelux, Frankrijk, Italië en Spanje.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.