Nieuws Limburg Grootste opdracht ooit voor KonseptS

Grootste opdracht ooit voor KonseptS

Grootste opdracht ooit voor KonseptS

Eventconsultingbureau KonseptS uit Heusden-Zolder mag terugblikken op een uitstekende eerste jaarhelft. Uitschieter was een event dat Sophie Naze en haar team mochten organiseren voor multinational Atlas Copco, meteen het grootste uit de bedrijfsgeschiedenis.

Sophie Naze heeft al heel wat watertjes doorzwommen in de event- en cateringbusiness. Met haar bureau KonseptS biedt ze al meer dan 10 jaar advies en organisatorische ondersteuning voor grote en kleinere events. En dat gaat goed. In het voorjaar van 2018 had ze heel wat interessante projecten op de agenda. Eén opdracht sprong er uit: een meerdaags bedrijfsevenement voor Atlas Copco.

“Vanuit de hele wereld werden 900 salesmensen naar België gevlogen”, vertelt Sophie Naze. “Ze kregen hier 5 dagen lang een voorstelling van alle nieuwe producten die het bedrijf heeft ontwikkeld. De doelgroepen verschilden per categorie en er waren heel wat nevenactiviteiten aan het hoofdprogramma gekoppeld. Dit in diverse talen. Een erg omvangrijk en complex project, waar erg veel tijd en energie in gekropen is.”

KonseptS was fier op de evaluatie. “Meer dan 97 procent van de deelnemers was tevreden, zo heeft de klant ons laten weten. Daar mogen we heel trots op zijn. Opdrachten van deze omvang kruisen maar heel zelden ons pad. Bovendien kregen we felicitaties van Toerisme Vlaanderen, omdat we getoond hebben dat onze regio de perfecte gastheer kan zijn voor groepen van deze omvang. Een dergelijk MICE-dossier met grote economische impact zet Vlaanderen op de kaart, en we zijn blij daar een steentje aan bij te dragen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.