Nieuws Limburg Haspengouws smoelenboek voor ondernemers

Haspengouws smoelenboek voor ondernemers

Haspengouws smoelenboek voor ondernemers

athoc_boekpresentatieDe Haspengouwse Ondernemersclub (@hoc) heeft zopas op een creatieve manier haar leden voorgesteld. Met als titel ‘Haspengouwse Portretten’
bundelde de ondernemersclub alle leden in een boek, waarmee een originele inkijk wordt geboden op de bedrijfsactiviteiten en toekomstambities van de ondernemers. “Met deze uitgave vieren wij ons 100ste lid,” zegt @hoc-voorzitter Patricia Robinne. “Alle leden samen verschaffen werk aan 10.700 werknemers. Het boek is geen droge opsomming, maar een boeiende gids waarin elke bedrijfsleider zijn bedrijf voorstelt. Ook de persoon achter de bedrijfsleider krijgt een gezicht. Soms gaat het om kleurrijke, amusante of flamboyante figuren. Wat doen ze in hun vrije tijd, waar vinden ze rust, hoe ziet hun netwerk eruit, enzovoort.”

De Haspegouwse Ondernemersclub startte in 2007 en telt vandaag 100 leden. Naast ondernemers uit Sint-Truiden nemen ook collega’s uit Alken, Borgloon en andere gemeenten in de buurt, deel aan de activiteiten.

J.Cr.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.