Nieuws Limburg Iedereen voelt zich thuis op Corda Campus dankzij warm interieur

Iedereen voelt zich thuis op Corda Campus dankzij warm interieur

Iedereen voelt zich thuis op Corda Campus dankzij warm interieur

Corda Campus bruist van energie, nieuwe ideeën en mogelijkheden. En daar heeft ook het interieur een belangrijk aandeel in. Verschillende partijen werden aangeschreven om hun creativiteit op de bestaande ruimte volledig los te laten. Pami sprong daar met kop en schouder bovenuit en bracht het grootschalige project tot een goed einde.

“Toen Pami ons met hun VR-bril door de nieuwe ruimte liet rondlopen, kwam alles écht tot leven: gedurfde en spannende kleurencombinaties die toch voor de nodige rust zorgden”, zegt Marc Beenders van Corda INCubator.

Het resultaat is ook erg functioneel. Zo zijn er akoestische, geluidsdichte cubes waarin co-workers in alle rust kunnen telefoneren of een kleine vergadering houden. Met oog voor detail werden ruimten haarfijn vormgegeven.

In totaal had Pami zes weken tijd voor de opbouw met als climax de verhuis van bijna honderd bedrijven op één dag. “Doordat Pami zich steeds aan de afspraken hield, is alles vlekkeloos verlopen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer