Nieuws Limburg Inverdo (Heers) neemt verpakkingsbedrijf over

Inverdo (Heers) neemt verpakkingsbedrijf over

Inverdo (Heers) neemt verpakkingsbedrijf over

Inverdo Verpakkingen, met vestiging in Heers, heeft de overname afgerond van het Nederlandse Nepak BV uit Swalmen. Het gaat om een doorstart, die wordt gerealiseerd door het bedrijf van mede-zaakvoerder David Rossillion.

houten palletInverdo Verpakkingen is van oorsprong een producent van houten transportverpakkingen en verpakker van kapitaalgoederen. Sinds 2007 is is de onderneming ook actief als groothandel in verpakkingsmaterialen, en werden er naast de thuisbasis in Heers en Sittard, ook verkoopkantoren opgericht in Waregem, Antwerpen, Utrecht en Eindhoven. Er werken 23 mensen.

“Het gaat ons momenteel voor de wind,” zegt David Rossillion. “Er komt nu ook interesse van het buitenland, zoals Duitsland, Amerika en Frankrijk. Vooral Duitsland is een regio waar nu sterk aan gewerkt wordt, en waar er op korte tijd een enorm potentieel is ontstaan. Met de overname van Nepak kunnen we onze geografische spreiding uitbreiden en nog sterker staan om nieuwe markten aan te boren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.