Nieuws Limburg Jong bedrijfje uit Kermt haalt groot order binnen

Jong bedrijfje uit Kermt haalt groot order binnen

Jong bedrijfje uit Kermt haalt groot order binnen

Jafor, een dynamische KMO met specialisatie in de inrichting van magazijnen en werkplaatsen, heeft een belangrijk contract binnengehaald bij De Lijn. De nieuwe stelplaats aan de Crutzenstraat wordt momenteel helemaal klaargestoomd voor gebruik door de Hasseltse onderneming van zaakvoerder Kris Jans.

Jafor is iets meer dan 3 jaar bezig met het plaatsen van rekken, wanden, kasten of tussenvloeren in magazijnen en werkplaatsen. Vooral in de automotive-sector wist het bedrijf mooie referenties te verzamelen. Vandaar dat de starter geleidelijk kon groeien en steeds grotere projecten kon aannemen. De voorlopige kers op de taart is het contract voor de inrichting van de stelplaats van De Lijn in Hasselt. De opdracht is meer dan 250.000 euro waard, wat voor Jafor een erg omvangrijke bestelling is.

“Dit contract geeft ons jonge bedrijf een enorme boost”, zegt Kris Jans. “We zijn er erg fier op. Het motiveert ons team om de bakens te verzetten en verder te bouwen aan een mooie toekomst voor Jafor.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.