Nieuws Limburg Kleinzoon en bompa bouwen samen business uit

Kleinzoon en bompa bouwen samen business uit

Kleinzoon en bompa bouwen samen business uit

Victor Van Der Veken, een 20-jarige creatieve Hasselaar, heeft samen met zijn opa Rudi Prijs een nieuw product op de markt gebracht. Hun mechanische dispenser voor handgel is klaar voor verdeling op grote schaal.

Zowel de kleinzoon als de grootvader zijn gepassioneerd door metaalbewerking. In hun bedrijf Montasys vloeien jeugdig enthousiasme en tonnen ervaring samen. Samen hebben ze al heel wat innovatieve producten op hun actief. Het meest recente is een metalen dispenser, ontworpen door de gekende designer Axel Enthoven. Ze hebben het model geperfectioneerd tot een volledig mechanisch toestel om handgel te verdelen. Er zitten geen batterijen of sensoren in. Met een eenvoudige voetpomp bepaalt de gebruiker zelf de hoeveelheid gel.

De zuil wordt op een productielijn in het eigen atelier vervaardigd. Onderdelen zijn aangekocht bij andere Limburgse bedrijven. Victor en Rudi zijn nu klaar voor de commercialisering van hun dispenser. Aangezien de coronacrisis nog lang niet voorbij is, bestaat er nog steeds veel vraag naar esthetische en tegelijk functionele oplossingen, zo klinkt het bij Montasys.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Yontec stapt nu ook in de koeling

Yontec, het bedrijf dat onderhoudstechnici naar industriële klanten stuurt, heeft een nieuwe afdeling opgestart. Davy Jonckers en Peter Manet hebben… Lees meer

Meest gelezen in deze regio