Nieuws Limburg “Limburgse maffia” mag decor van het Rad bouwen

“Limburgse maffia” mag decor van het Rad bouwen

“Limburgse maffia” mag decor van het Rad bouwen

Maandag is het zover: dan wordt op Vier opnieuw het iconische tv-programma Het Rad van Fortuin uitgezonden. Om het traditierijke format een eigentijdse smoel te geven, koos de top van SBS voor het Genkse duo Deusjevoo en Painting with Light.

Het Rad van Fortuin is overal ter wereld een kijkcijferhit. Ook in Vlaanderen was het jarenlang een absolute topper in de populariteitstabellen. Legendarische bloopers als Woestijnvis, Osobolle O, Jill Clinton en Pimpelmuis staan nog in het collectief geheugen gegrift. Vanaf maandag zal ‘Ik ga het zeggen, Walter’, vervangen worden door ‘Ik ga het zeggen, Peter’, want niemand minder dan Peter Van de Veire is aangeduid als nieuwe presentator.

Toch zal Het Rad van Fortuin een totaal andere look & feel krijgen. Daarvoor werd beroep gedaan op Deusjevoo en Painting with Light, twee Genkse bedrijven die op C-mine resideren. “Dit unieke concept mogen uittekenen, is een hele eer voor ons”, zeggen zaakvoerders Jo Peters en Luc Peumans. “Dat wij het vertrouwen hebben gekregen om dit iconische programma in een eigentijds kleedje te steken, bewijst dat we meespelen met de grote jongens in set- en light design. Ze noemen ons bij SBS al lachend ‘De Limburgse maffia’. We zullen dat maar als een compliment beschouwen :-)” Maandag kan je op Vier bekijken wat het duo ervan gebakken heeft…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Salesforce komt Limburgers opleiden

Salesforce, het internationale softwareplatform voor het beheer van klantenrelaties, gaat een structureel partnership aan met Hogeschool PXL. Bedoeling is dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.