Nieuws Limburg Machinebouwer start aan andere kant van ’t land

Machinebouwer start aan andere kant van ’t land

Machinebouwer start aan andere kant van ’t land

Vintiv, de gekende machinebouwer die onlangs van naam veranderde én een totaal nieuw bedrijfsgebouw in Beringen inhuldigde, opent een tweede vestiging in Waregem. “Het doel is om onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen vanuit dit nieuwe filiaal te ondersteunen”, zegt commercieel directeur en mede-eigenaar, Joris Ceyssens.

Vintiv is bij velen nog steeds gekend onder de vroegere naam IMA. Het bedrijf van de drie eigenaars-zaakvoerders Joris Ceyssens, Steven Geudens en Johan Doucé voerde vorig jaar een splitsing door en ging onder een nieuwe identiteit verder vanuit hun recente nieuwbouw in Beringen.

Vandaag volgt een nieuwe stap in de bedrijfsgeschiedenis, met de opening van een tweede vestiging. In Waregem zal onder leiding van Timen Floré (foto) een unit voor de engineering van projecten voor lokale klanten worden opgestart. “De nabijheid verhoogt het comfort voor onze klanten om hun wensen zo duidelijk mogelijk kenbaar te maken”, zegt Joris Ceyssens. “Goed overleg is cruciaal. Dezelfde taal spreken bij het creëren van de ideale oplossing: dat is belangrijk voor ons. Vandaar de keuze voor een tweede uitvalsbasis. Een volgende stap in het groeiproces dat we voor ogen hebben.”

De projecten die in Waregem worden uitgewerkt zullen in nauw overleg met de specialisten van het hoofdkantoor in Beringen worden uitgevoerd. Ook de productie van de machines zal integraal in Limburg blijven gebeuren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.