Nieuws Limburg Masten uit Mopertingen verlichten voetbalclubs

Masten uit Mopertingen verlichten voetbalclubs

Masten uit Mopertingen verlichten voetbalclubs

Wat hebben Anderlecht, KRC Genk, Club Brugge en AA Gent met elkaar gemeen? De verlichting in hun stadion komt allemaal van een bescheiden KMO uit Bilzen. Claesen Outdoor Lighting is nu eenmaal gespecialiseerd in grote projecten voor buitenverlichting, en heeft in dat verband meer dan de helft van alle Belgische eerste- en tweedeklassers in portefeuille.

tennis merendree ClaesenMaar er is meer: Claesen levert ook de verlichting voor speciale projecten, zoals de fullcolor ledwall van 12.000 m² aan het stadion van AA Gent, de verlichting van de schachtbokken op C-mine, de stadsbibliotheek op het Ladeuzeplein in Leuven, enzovoort.

Wereldprimeur

Tussendoor zou Claesen haast vergeten dat ze zopas een uniek project gerealiseerd hebben. Op een tennisbaan in Merendree werden voor het eerst ter wereld de nieuwe LED-projectoren van Philips gebruikt om sportaccommodatie te verlichten. De nieuwe toepassing valt op door een lager verbruik, een langere levensduur, minder onderhoudskost en een aantal praktische voordelen, zoals de snelle schakel- en dimmogelijkheden.

“LED moet nog helemaal doorbreken in de sector van de terreinverlichting,” zegt zaakvoerder Bert Bertels van Claesen Outdoor Lighting. “Nu het duidelijk wordt dat Philips de beloftes kan waarmaken naar levensduur en rendement, lijkt niets de algemene toepassing van dit product te kunnen remmen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.