Nieuws Limburg Meubelfabrikant ruilt Houthalen voor Kinrooi

Meubelfabrikant ruilt Houthalen voor Kinrooi

Meubelfabrikant ruilt Houthalen voor Kinrooi

Wolters-Mabeg, toonaangevend fabrikant van straatmeubilair, is zopas verhuisd van Centrum-Zuid in Houthalen naar Kinrooi. De onderneming heeft haar intrek genomen in een veel groter pand op het industrieterrein Leuerbroek. “Deze verhuizing brengt meerdere voordelen met zich mee,” zegt Bart Soors van Wolters-Mabeg. “De productie van een groot aantal halffabricaten gebeurt naast onze nieuwe vestiging, zodat we qua transport en betrokkenheid vooruitgang boeken. Het laat tevens toe om beter in te spelen op de noden en eisen van onze klanten.”

foto_WM_madeinlimburgWolters bestaat al sinds 1978 en behoort sinds 2009 tot de internationale Mabeg-groep. Het bedrijf maakt toepassingen voor de inrichting van straten, pleinen, recreatiezones, omgevingsaanleg, enzovoort. Klanten zijn overheidsbesturen, maar ook aannemers en bedrijven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.