Nieuws Limburg Niet alles kits: Alles Kids stopt ermee

Niet alles kits: Alles Kids stopt ermee

Niet alles kits: Alles Kids stopt ermee

Het ballenbad loopt leeg en de draaimolen maalt het laatste rondje: binnenspeeltuin Alles Kids in Kinrooi kapt ermee. Na 26 jaar gaan de koppels Frank en Mari-jo Peeters-Hermans en Marcel en Kitty Goossens-Hermans met pensioen en bij gebrek aan opvolging krijgt de locatie een andere bestemming.

Over een maand sluit Alles Kids definitief de deuren. “Met veel spijt in het hart komt er een eind aan de kinderpret hier”, zeggen beide duo’s. “We komen stilaan op leeftijd en hebben besloten om op pensioen te gaan. Het is goed geweest. Er is trouwens geen opvolging. Deze locatie krijgt een andere bestemming.”

Het is intussen 26 jaar geleden dat het idee om in Kinrooi een binnenspeeltuin te openen, vorm kreeg. “Met onze eigen handen verbouwden we een loods aan de Venlosesteenweg en samen begonnen we aan de uitbating. En dat doen we vandaag nog steeds. We hebben altijd alles zelf gedaan: het onderhoud, de verbouwingen en het dagelijkse beheer achter de toog, de kassa en in de keuken.”

Het laatste weekend van februari valt het doek over de binnenspeeltuin. “Alles is dan te koop”, besluit Marcel. “De hele inboedel, de zonnepanelen op het dak, onze keuken met alle materialen… Zelfs de drie dwerggeitjes die in de tuin lopen.” Geen leuk nieuws voor de trouwe bezoekers. Maar ook de ondernemers zullen hun klanten erg missen…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.