Nieuws Limburg Nieuw bod op paardencentrum Sentower Park?

Nieuw bod op paardencentrum Sentower Park?

Nieuw bod op paardencentrum Sentower Park?

De rechtbank van Koophandel in Tongeren heeft het vonnis omtrent de verkoop van het hippisch centrum Sentower Park uitgesteld. Normaal had de rechter maandag de knoop moeten doorhakken over de verkoop en de verdeling van de inkomsten aan de schuldeisers. Het vonnis was klaar. Maar te elfder ure heeft een partij vorige vrijdag de heropening van de debatten gevraagd. De partij zou alsnog een nieuw bod willen uitbrengen. Volgende maandag oordeelt de rechtbank over het al dan niet heropenen van de debatten. Ondertussen worden de reacties van alle andere betrokken partijen ingewacht.

Tot nog toe was een groep investeerders rond vader Herman en zoon Laurens Meynaerts uit Rillaar de enige overnamekandidaat. Die zijn bereid om (maximum) 5,9 miljoen euro op tafel te leggen voor de overname van Sentower Park. De investeringswaarde van Sentower wordt geraamd op 13,5 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.