Nieuws Limburg Ondernemer bouwt carwash om tot spookhuis

Ondernemer bouwt carwash om tot spookhuis

Ondernemer bouwt carwash om tot spookhuis

Tuncay Temur, zaakvoerder van Temur Carwash in Heusden-Zolder, pakt uit met een stunt. Om tijdens Halloween coronaproof te kunnen griezelen, maakt hij van de passage in de wasstraat en ware belevingstocht. “Allerlei akelige figuren zorgen ervoor dat het een wasbeurt wordt die je niet snel vergeet”, aldus Tuncay.

Omdat heel wat griezeltochten en andere Halloween-initiatieven zijn afgelast, wordt het een feest in mineur voor de liefhebbers. Anderzijds moeten door de verstrengde coronamaatregelen heel wat voertuigen op stal blijven en zien de carwashes hun omzet dalen. Voor Tuncay Temur het signaal om beide problemen om te vormen tot een opportuniteit. Daarom organiseert hij op 30 en 31 oktober een speciale Halloween-carwash.

“Creepy clowns schateren in de duisternis. Zombies kruipen je kant op. Een kettingzaag gaat woest tekeer. En de zeis van Magere Hein hoor je zoeven in de verte … of is het vlak achter je? Allerlei akelige figuren dwalen tijdens het Halloweenweekend rond in onze carwash”, zegt de zaakvoerder, die naast de carwash ook activiteiten in de verkoop en het onderhoud van auto’s uitvoert. “Ze jagen je de stuipen op het lijf. Dit is een autowasbeurt die je niet vlug vergeet… In deze coronatijden is wat beleving wel op zijn plaats. Op deze manier kan het 100 % veilig.”

Temur Carwash vraagt voor de gelegenheid 10 euro voor een beurt. Je kunt er vrijdag en zaterdag in de speciale setting terecht tussen 17 en 22 uur.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio