Nieuws Limburg Oudste interieurzaak van Limburg is jarig

Oudste interieurzaak van Limburg is jarig

Oudste interieurzaak van Limburg is jarig

De Roos Interieur in Genk, met 75 jaar ongetwijfeld de oudste speciaalzaak in interieurartikelen, viert feest. Zaakvoerder Veronique Volders, die de vierde generatie van het familiebedrijf vertegenwoordigt, heeft van het jubileum gebruik gemaakt om de winkel in een nieuw kleedje te steken door zowel de binneninrichting als de buitengevel te vernieuwen. De Roos Interieur is gespecialiseerd in raamdecoratie, zonwering, behang, tapijten en verven, en beschikt over een eigen naaiatelier.

De voorbije jaren is het concept van De Roos Interieur grondig veranderd, blikt Veronique Volders terug. “De evolutie is een gevolg van de talrijke tv-programma’s over interieurinrichting en het gebrek aan tijd bij de klant,” zegt ze. “Vandaar dat mensen nu eerder interesse hebben in een totaalconcept. Dat kan heel ruim gaan, tot tapijten, klein meubilair en verlichting toe.” Op 8 november heeft De Roos een aantal vakspecialisten uitgenodigd, onder meer voor een toelichting van Vittorio Simoni.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.