Nieuws Limburg Prefamac laat wereld onze chocolade proeven

Prefamac laat wereld onze chocolade proeven

Prefamac laat wereld onze chocolade proeven

Binnen enkele weken, op 17 mei om precies te zijn, opent in het Koreaanse Yeosu de nieuwe editie van de Wereldtentoonstelling. Ons land heeft opnieuw een fraai paviljoen opgebouwd. Als hét exportproduct bij uitstek, mag de Belgische chocolade daarbij uiteraard niet ontbreken. Een kolfje naar de hand van het Lummense Prefamac, dat de machines voor de Belgische chocolatiers in Korea heeft neergepoot. Ook in Shangai 2010 was dat al het geval.

“Tot 17 augustus, dus 3 maanden lang, zullen wekelijks 2 Belgische topchocolatiers naar Korea gaan om onze machines in het paviljoen te gebruiken en lekkernijen bereiden voor de internationale gasten,” legt Myriam Schepers van Prefamac uit. “De Chocolate Corner, zoals het hoekje wordt genoemd, zal vast en zeker veel aantrek hebben.” Prefamac heeft nog een verrassing in huis voor de chocolatiers die naar Korea trekken: het organiseert een basis taalcursus voor hen, zodat de klanten op een unieke wijze kunnen onthaald worden…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.