Nieuws Limburg Promotie voor Genkse toplui van Nitto

Promotie voor Genkse toplui van Nitto

Promotie voor Genkse toplui van Nitto

De Japanse directie van de multinational Nitto Denko Corporation is erg tevreden over de managers die vanuit het Europese hoofdkwartier in Genk, de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) aansturen. Daarom zijn er zopas een aantal belangrijke wijzigingen in het organogram gebeurd. De promotie van de lokale managers moet zorgen voor de groei die Nitto Denko in deze regio ambieert.

Vooreerst wordt Johan De Boeck als Director opgenomen in de raad van bestuur van Nitto Europe. De Boeck zal instaan voor de dagelijkse leiding van Nitto Europe in Genk. Dit is de grootste productiesite van de Nitto Group in de EMEA-regio, met 650 werknemers en een omzet van bijna 200 miljoen euro.

Eric Pass neemt als Vice-President de dagelijkse leiding op van Nitto Denko Czech in Tsjechië. Hij blijft non-residentieel lid van de raad van bestuur van Nitto Europe. Nitto Denko Czech, met momenteel 90 werknemers en een omzet van bijna 15 miljoen euro, is een cruciale toeleverancier voor de Centraal-Europese elektronicamarkt, en zal daarnaast worden uitgebouwd tot een belangrijk productiecentrum van materialen voor de automobielindustrie.

Sam Strijckmans, directeur Financiën en Personeel bij Nitto Europe.

Sam Strijckmans, directeur Financiën en Personeel bij Nitto Europe.

Tot slot werd Sam Strijckmans, CFO en eveneens lid van de raad van bestuur van Nitto Europe, door het Japanse management benoemd tot Vice-President van het moederhuis in Japan. Hij is daarmee ook opgenomen in het Corporate Strategic Committee van de Japanse multinational. Strijckmans is de eerste Europeaan in dergelijke managementpositie bij Nitto Denko Corporation en zal vanuit die positie meewerken aan de verdere gobalisering.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.