Nieuws Limburg Quick heropent fastfoodresto in Houthalen

Quick heropent fastfoodresto in Houthalen

Quick heropent fastfoodresto in Houthalen

Op nauwelijks 100 meter van het kersverse sterrenrestaurant Innesto (De Barrier) werd maandag om een andere reden de feestneus bovengehaald. Daar opende hamburgerketen Quick immers een gloednieuw fastfoodrestaurant. In feite gaat het om een heropening, nadat 9 jaar geleden op dezelfde locatie een Quick werd gesloten. Diverse kandidaat-kopers onderzochten in tussentijd de mogelijkheden om hier een andere handelszaak te vestigen, maar uiteindelijk kwam een nieuwe franchisenemer van Quick met concrete plannen op de proppen. De nieuwe Quick van Heidi Hamerijckx gaat daarmee opnieuw de concurrentie aan met de overburen van McDonalds, wat in het verleden tot interessante deals heeft geleid.

Het nieuwe restaurant biedt plaats aan 167 klanten. Er kunnen in de eerste fase zo’n 27 mensen aan de slag, voor een keertje letterlijk in een ‘hamburgerjob’, aldus de vakbondsterminologie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.