Nieuws Limburg Stad Genk aan de haal met communicatieprijs

Stad Genk aan de haal met communicatieprijs

Stad Genk aan de haal met communicatieprijs

Op de Dag van de Marcom, donderdag in Hasselt, is Stad Genk uitgeroepen tot winnaar van de jaarlijkse pers- en communicatieprijs. Het was plaatsvervangend juryvoorzitter Dirk Reynders van Radio 2 Omroep Limburg die de laureaat mocht bekendmaken. De jury had vooral lof voor de frequentie waarmee het Genkse stadsbestuur communiceert, alsook voor de bereikbaarheid van de burgemeester en schepenen voor de pers. “Ze stoppen zich bovendien niet weg als er over slecht nieuws moet gecommuniceerd worden, zoals over de sluiting van Ford Genk of over de uitstoot van zware metalen op Genk-Zuid,” aldus de voorzitter.

pb150302 Winnaar persprijsBurgemeester Wim Dries kwam zelf de prijs in ontvangst nemen. “Een hele bekroning voor de inspanningen die we al jaren op dit vlak leveren,” aldus Dries. “We vinden dat de bevolking heel goed moet geïnformeerd worden over alle aspecten. We zijn blij dat onze medewerkers de reflex hebben ontwikkeld om nieuws te detecteren en door te geven aan onze communicatiedienst. Daar wordt dan alles in een verstaanbare taal gegoten en opgevolgd. Een pluim dus voor alle collega’s die deze prijs mogelijk gemaakt hebben.”

De andere genomineerden waren Mobile Vikings, UHasselt en Deusjevoo. Ook zij kregen op de Dag van de Marcom veel lof over de manier waarop ze communiceren met de pers en hun stakeholders.

Op de foto, van links naar rechts: Anneleen Jacobs (Voorzitter Netwerk communicatie), Hans Similon (Mobile Vikings), Fanny Missian (Deusjevoo), Paul Kumpen (Voorzitter Voka Limburg), Wim Dries (Burgemeester Stad Genk), Vanessa Broux (Stad Genk) en Koen Santermans (UHasselt).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.