stoelendepot

Stoelendepot keert terug naar Limburg

Ruim 8 jaar geleden startten Eva van de Winckel en Gunter van Oost met ‘t Stoelendepot in Lummen. Door plaatsgebrek verhuisde speciaalzaak in stoelen naar Diest, maar nu daar stedenbouwkundige complicaties zijn opgedoken, steken de zaakvoerders opnieuw de grens over naar 'hun' provincie.

stoelendepotIn de zoektocht naar een nieuwe stek, viel hun oog op een mooi pand in de Bieststraat in Heusden-Zolder. Deze vestiging wordt Stoelendepot Limburg gedoopt en is goed voor een gamma van 300 basismodellen, die nog op maat kunnen aangepast worden qua kleur, stoffering, afwerking, enzovoort. Er zijn ook tafels, krukken, vazen, tapijten en verlichting te koop.

Eva van de Winckel en Gunter van Oost hebben trouwens nog een tweede vestiging: in Leuven bestaat sinds enkele jaren Stoelendepot Vlaams Brabant.

"Het grootste deel van ons huidige cliënteel zijn particulieren, maar de groep van vrije beroepen, bedrijven en horeca groeit jaar na jaar," zeggen de zaakvoerders, die blij zijn om vanaf 15 oktober de lokale klanten te kunnen bedienen vanuit Midden-Limburg.