Nieuws Limburg Taxidermieke (Peer) in finale ambachtenwedstrijd

Taxidermieke (Peer) in finale ambachtenwedstrijd

Taxidermieke (Peer) in finale ambachtenwedstrijd

taxidermiekeMieke De Leeuw uit Peer is uit 263 kandidaturen gekozen als 1 van de 12 finalisten van de nationale wedstrijd Ambacht in de Kijker 2014. Mieke is taxidermist van beroep en heeft haar zaak Taxidermieke genoemd. Geen alledaagse bezigheid, en zeker niet voor vrouwen. Als ze mag kiezen, zet Mieke het liefst grote dieren op, zoals koeien en paarden. TV Limburg ging eerder al een kijkje nemen in haar atelier (zie filmpje hieronder). Om uit de 12 finalisten een nationale winnaar te vissen, mag de jury en het grote publiek een stem uitbrengen. Voor dat laatste aspect wordt er van 15 maart tot 15 april op de website een speciale module geopend.

De uiteindelijke winnaar wordt bekendgemaakt op 4 juni in de Cercle de Wallonie in Namen. Bij vorige edities werd de Limburgse eer verdedigd door Studio Pieter Stockmans, Artglass en Dingens Barometers.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.