V.l.n.r.: Christophe Beliën, Yin Oei, Joachim De Vos, Kristof Tilkin (TRIXXO), Herman Van Rompuy, Frank Beliën. Foto: rr

Trixxo vult hr-luik van Living Tomorrow in

Trixxo, de dienstencheque- en uitzendspecialist met hoofdkantoor in Hoeselt, gaat een strategisch partnership aan met Living Tomorrow, het conceptuele innovatiecentrum in Vilvoorde. Het bedrijf van ondernemer Luc Jeurissen zal zich in deze samenwerking toeleggen op toekomstgerichte hr-toepassingen om de werkkrachten, werkplekken en werkprocessen van morgen vorm te geven.

De toekomst van werk wordt steeds uitdagender. Bedrijven en organisaties dienen zich extreem snel aan te passen aan nieuwe digitale transformaties zoals automatisering, AI, AR en VR. Tegelijkertijd moeten werkkrachten klaargestoomd worden voor de jobs van de toekomst. Relevantie en efficiëntie zijn daarbij sleutelwoorden.

Trixxo en Living Tomorrow slaan de handen in elkaar om deze uitdagingen om te zetten in opportuniteiten, om zo een maximale toegevoegde waarde te creëren voor werkkrachten en bedrijven, vandaag en morgen.

"Trixxo is verheugd om deel uit te maken van dit partnership met Living Tomorrow”, vertelt CEO Luc Jeurissen. “Als pionier in onze sector zijn we vastbesloten om de toekomst van werk mee vorm te geven. Snel schakelen en innovaties omarmen zit ingebakken in ons dna. Met onze expertise in hr willen we innovatieve en werkgerelateerde oplossingen aanreiken om onze werkkrachten en partners future-proof te maken én te houden."