Nieuws Limburg Tweede vestiging Smets Dekzeilen

Tweede vestiging Smets Dekzeilen

Tweede vestiging Smets Dekzeilen

Smets industriële Dekzeiltechnieken uit Sint-Truiden opent een tweede vestiging in Zonhoven. Er kunnen meteen drie medewerkers aan de slag.

De crisis in de transportsector trof Smets hard. “Daar gaat het ondertussen weer wat beter”, zegt Steve Aerts, “maar we hebben ondertussen onze horizon verruimd.” Smets richt zich nu ook op de bouwsector en membraanzeilen voor de overspanning van ruimten, Zo mag Smets binnenkort het binnenplein van de Limburghal in Genk en het seniorenpark in Hasselt overdekken. Daarnaast richt Smets zich nog op containerdiensten en akoestiekzeilen voor industriële processen.

De tweede vestiging ( 800 m2) komt er om dichter bij de klanten te zitten.

Dit is een samenvatting van een artikel dat 8 februari in Het Belang van Limburg verscheen. Abonnees en losse kopers vinden het volledige artikel in hun krant. Geen abonnee of losse koper? Met de online krant kan via uw pc de krant lezen, artikels downloaden en in het archief van het afgelopen jaar zoeken. hier om 14 dagen gratis te proberen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer