Nieuws Limburg Zomers zaken doen tijdens netwerk-picknick

Zomers zaken doen tijdens netwerk-picknick

Zomers zaken doen tijdens netwerk-picknick

De succesvolle netwerkformule Twicknick, waarbij ondernemers elkaar informeel ontmoeten aan een lange picknicktafel, vindt deze zomer ook ‘op locatie’ plaats. Initiatiefnemers Jo Peters, Karoline Lenaers en Luk Balcer slaan volgende woensdagmiddag (12 augustus) de tenten op bij Kim Hardy en Kim Severy van Mamzel in Lummen. De regels zijn heel simpel: de deelnemers bereiden zelf een picknick-gerechtje en brengen dat mee naar de lange buffettafel van het event. Bestek en borden zijn voorzien, zodat iedereen meteen kan uitkiezen en aanschuiven. Wie zelf geen tijd heeft om iets klaar te maken, mag ook een fles wijn of een dessertje van een authentieke streekwinkel meebrengen. Speciaal voor deze zomereditie voorziet Het Belang van Limburg ook kinderanimatie.

DSC_0044Voor Mamzel past de ontvangst van de Twicknickers in een drukke feestweek. Donderdag werd het hoofdkantoor in Lummen overrompeld voor de outlet-verkoop van de cadeautjes die Mamzel via homeparty’s en de website aanbiedt (foto). Nog voor de opening stonden er al lange rijen aan te schuiven. Ook vrijdag en zaterdag zijn er nog koopjesdagen. Volgende donderdag 13 augustus volgt dan de grootste Mamzel-party ooit. Kim en Kim nodigen dan iedereen uit in Lummen voor een voorstelling van de nieuwe collecties, opgefleurd met live muziek en andere animatie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.