Nieuws Oost-Vlaanderen Nicolas Picquerey vervoegt directiecomité Generix Group

Nicolas Picquerey vervoegt directiecomité Generix Group

Nicolas Picquerey vervoegt directiecomité Generix Group

SINT-DENIJS-WESTREM – Generix Group, een wereldwijde leverancier van collaboratieve SaaS software voor de Supply Chain, industrie en retail ecosystemen, kondigt de benoeming van Nicolas Picquerey als Consulting Director aan. Zijn opdracht zal erin bestaan de Consulting entiteit van de groep op de richten en te beheren om de klanten bij te staan in hun strategische en operationele keuzes.

Het doel van Nicolas Picquerey zal zijn om het advies centraal te stellen bij de ondersteuning van de klanten, om een end-to-end service te bieden. “De oprichting van de Consulting entiteit is een sleutelelement in ons strategisch plan “Boost Together 2025″. Ik ben blij met de komst van Nicolas Picquerey, wiens uitstekende kennis van onze prioritaire sectoren en zijn consulting expertise ons bedrijf ongetwijfeld tot een belangrijke partner zullen maken in de voortdurende verbetering van de prestaties van haar klanten”, verklaart Aïda Collette-Sène, CEO van Generix Group.

Carrière

Nicolas Picquerey is afgestudeerd aan het Institut Français de Gestion en heeft bijna dertig jaar ervaring in de retail, maar ook in B2B en B2C logistieke dienstverleners. Hij werkte voor Promodès Carrefour op de afdeling logistiek, aankoop en import, vervolgens voor de Metro Group waar hij de volledige supply chain van de Planet Saturn entiteit uitbouwde, alvorens Cash & Carry te vervoegen om hun non-food logistieke activiteit om te vormen. Dit loopbaantraject werd vervolledigd met product-, marketing- en inkoopmanagementfuncties.

Meer recentelijk was hij medeoprichter van een consultancybedrijf om bedrijven te helpen bij de transformatie van hun supply chain, voordat hij de leiding op zich nam van een dienstverlener op het gebied van logistiek en transport die gespecialiseerd is in e-commerce.

“Ik ben erg blij dat ik bij Generix Group de entiteit Consulting kan oprichten en leiden”, vult Nicolas Picquerey zelf aan. “Als verlader of dienstverlener een klantervaring kunnen ondersteunen met Generix-oplossingen, om een optimale service te bieden op het vlak van kwaliteit en deadlines, is een uitdaging die ik niet kon laten voorbijgaan; het is het antwoord dat ik vaak verwachtte toen ik klant was. Dankzij de samenstelling van een team van bedrijfsadviseurs willen wij onze klanten begeleiden bij de tevredenheid van hun klanten, de efficiëntie van hun bevoorradingssystemen en de uitvoering van hun “naadloze” projecten.”

Generix Group

Generix Group is een Collaboratieve Supply Chain expert, aanwezig in meer dan 60 landen. Zo heeft het bedrijf ook een kantoor in Sint-Denijs-Westrem. De SaaS-oplossingen worden gebruikt door meer dan 6.000 bedrijven wereldwijd. De 800 medewerkers van de groep begeleiden dagelijks klanten zoals Carrefour, Danone, FM Logistic, Fnac-Darty, Essilor, Ferrero en Geodis in de digitale transformatie van hun Supply Chain.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.