Nieuws West-Vlaanderen De Lijn geeft vertrouwen aan software van Oostendse Transport Care

De Lijn geeft vertrouwen aan software van Oostendse Transport Care

De Lijn geeft vertrouwen aan software van Oostendse Transport Care

De Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn heeft voor haar 9 vestigingen in Vlaams-Brabant voor WACSonline gekozen. Dit is een app ofte softwarepakket dat door Transport Care werd uitgedokterd. De mensen van de ‘Afdeling Rollend Materieel’ van De Lijn waren meteen gecharmeerd door het uitzicht van het West-Vlaamse planbord.

De Lijn was op zoek naar een planningstool voor haar 9 vestigingen in Vlaams-Brabant en kwam zo bij WACSonline terecht. “Ons voorstel met de demovoorstelling werd geëvalueerd op basis van prijs, compatibiliteit met het lastenboek, gebruikvriendelijkheid en de integratiemogelijkheden op langere termijn”, aldus stafmedewerker Jan de Jong. “Uiteindelijk bleven nog twee kandidaten over en besliste De Lijn om met ons in zee te gaan. Naast het originele uitzicht van ons planbord, waren er nog verschillende zaken die de doorslag gaven. Het webgebaseerde platform, met centrale informatie in de cloud, was een heuse troef. Ook de gebruiksvriendelijk en het feit dat er geen zware IT-kosten aan verbonden zijn, waren positieve punten. En tot slot trokken de verschillende integratiemogelijkheden hen helemaal over de streep.”

De software van WACSonline helpt ook de centrale planning van De Lijn aansturen, wat dan toegewezen wordt aan de andere vestigingen. “Met WACSonline stapt De Lijn op de bus en uiteraard ook op de tram naar de toekomst”, aldus de Jong. “We zouden ons softwarepakket nu graag verder uitrollen naar de andere provincies.”

Transport Care is een bedrijf met standplaats Oostende.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.