Nieuws West-Vlaanderen Maaike Cafmeyer trapt het Voka Ladies netwerk op gang

Maaike Cafmeyer trapt het Voka Ladies netwerk op gang

Maaike Cafmeyer trapt het Voka Ladies netwerk op gang

KORTRIJK – Het Voka Ladies netwerk komt één maal per seizoen, vier maal per jaar dus, samen voor een informeel seminarie dat op maat van de vrouwelijke ondernemers  is geschreven. Met – hoeft het gezegd – dames met pit en met een boodschap op de bühne. In het voorjaar (23 maart) mag Maaike Cafmeyer de aftrap geven. De tweede spreekster (22 mei) is ook niet min: Annick Van Overstraeten, de charismatische CEO van Le Pain Quotidien.

Het nieuwe Voka Ladies-programma focust zich op leading ladies in de domeinen cultuur , food, storrytelling en digitalisering. Een keynote spreker zet de toon in met een eigen betoog. Daarna volgt altijd een panelgesprek met jonge, dynamische upcoming ladies in die specifieke sector.

Actrice en voorvechtster van mensenrechten Maaike Cafmeyer zal op 23 maart de debatten openen bij Wijnen De Clerck. Ze is ook bekend als de West-Vlaamse ambassadeur van 2023. Achteraf gaat Cafmeyer in gesprek met Annelies Cappaert (Mademoiselle ZinZin en singer-songwriter).

Ook in de mand mei (22 mei) pakt Voka Ladies uit met een topper in de persoon van Annick Van Overstraeten (Le Pain Quotidien). Sinds 2020 staat ze aan het hoofd van de internationale keten van bakkerij-restaurants. Eerder leidde ze Lunch Garden en werkte ze in leidinggevende functies bij Quick en Leonidas. Een door de wol geverfde CEO in de foodsector dus. Haar sparring partners in het aansluitend debat zijn Julie D’heygere (Think Tomato) en Caroline Vercauteren (Bon Mush).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.