Nieuws West-Vlaanderen Obumex opent zijn nieuwe ‘venster’ in Gent

Obumex opent zijn nieuwe ‘venster’ in Gent

Obumex opent zijn nieuwe ‘venster’ in Gent

STADEN – Obumex, het in Staden gevestigde high end bedrijf van de familie Ostyn (vader Geert en zoon Thomas), heeft zijn geheel vernieuwde showroom in Gent geopend. Daar lanceert het onder meer zijn nieuwe meubelselectie, gebaseerd op Milaan Design Week 2022, maar ook tal van andere innovaties op basis van samenwerking met gereputeerde buitenlandse designers. .

Volgend op een succesvolle deelname aan Milaan Design Week in juni dit jaar, lanceert de West-Vlaamse specialist in totaalinterieurs Obumex alle eyecatchers van Milaan in zijn showroom te Sint-Denijs-Westrem.

De absolute blikvanger is ongetwijfeld de samenwerking met de bekende architect Nicolas Schuybroek. Hij ontwierp een verbluffende Signature Keuken voor Obumex die bij wijze van wereldprimeur in het materiaal tin is gelanceerd. Voor Obumex Gent ontwierp hij ook een exclusief totaalconcept met deze Signature Keuken en unieke meubelen, op maat gemaakt en tot in de perfectie uitgewerkt door ambachtslieden van Obumex in Roeselare. Aangevuld met zijn nieuwste objecten in samenwerking met ‘When Objects Work’ krijgt elke bezoeker een absolute totaalervaring in luxe interieurs.

Samen met anderen

Deze unieke samenwerking is meteen het startschot voor de volledig vernieuwde meubelselectie die te ontdekken is in de nieuwe showroom in Gent. De selectie werd zorgvuldig samengesteld door de Obumex interieurarchitecten tijdens het recente Salone del Mobile in Milaan. Zo verdeelt Obumex als enige in België meubelstukken van topontwerpers zoals Liaigre, Promemoria, Bruno Moinard, Christophe Delcourt of Collection Particulière. Door de toevoeging van deze unieke meubelcollectie wil Obumex absolute voorloper blijven in het creëren van tijdloze totaalinterieurs.

Geert Ostyn, die de zaken nog altijd mee opvolgt, heeft van zijn door design geïnspireerd interieurbedrijf een unique selling proposition gemaakt , tot ver buiten de eigen landgrenzen. Het operationeel dagelijks management heeft hij wel overgedragen.

Rijke geschiedenis

Eli Ostyn richtte in 1960 Obumex op. Het familiebedrijf startte aanvankelijk met het aanmaken van schoolmeubilair, maar de zuiver vormgegeven keukens volgden snel. Na enkele decennia kwamen de uitgelezen meubelcollecties waardoor het bedrijf zich kon focussen op interieurinrichting zoals Obumex dat vandaag nog altijd doet. Ruim 35 jaar staat Eli’s zoon, Geert Ostyn, aan het roer en groeide Obumex inmiddels uit tot een gedreven organisatie van meer dan 100 gepassioneerde medewerkers. Vandaag treedt met Thomas Ostyn, de derde generatie aan om zo het werk en de kennis van zijn voorgangers verder te ontwikkelen.

Obumex heeft vandaag naast zijn hoofdzetel in Staden, nog showrooms in Gent, Brussel, Knokke, Vancouver, New York, Toronto, Tel Aviv en Parijs.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.