Nieuws West-Vlaanderen Tom Ghiesmans gooit zich met USA Travels op groepsreizen richting het land van Uncle Sam

Tom Ghiesmans gooit zich met USA Travels op groepsreizen richting het land van Uncle Sam

Tom Ghiesmans gooit zich met USA Travels op groepsreizen richting het land van Uncle Sam

KORTRIJK – Had u een groepsreis richting de VS in gedachten, maar geen flauw benul hoe er aan te beginnen? Tom Ghiesmans komt met zijn nieuwe firma USA Travels de leemte invullen. Een initiatief met een groot draagvlak want de dynamische en creatieve gentil organisateur Ghiesmans is inzake het organiseren van groepsreizen richting de VS al lang niet meer aan zijn proefstuk toe. Vroeger zeg maar op freelance basis, nu professioneel. Een aanrader.   

Tom Ghiesmans is professioneel communicatie consultant met zijn firma Underwood. Nu voegt hij een dimensie toe aan Underwood. Het nieuwe USA Travels biedt zich aan als een specialist in begeleide reizen naar New York, Boston en Washington DC.

Al sinds 1999 neemt Tom Ghiesmans, bezieler van USA Travels, groepen mee naar de Verenigde Staten en kent steden als Boston, Washington DC en New York van binnen en van buiten. Een ervaring die nu goud waard is. “Citytrips naar New York zijn meestal vrij intens en voor wie er nog nooit geweest is kan de hele voorbereiding wat overweldigend zijn”, aldus de kwikzilveren Ghiesmans. “Een stad van bijna 9 miljoen inwoners laat zich niet in één twee drie doorgronden.”

Bedrijven gaan voor incentives

USA Travels pakt uit met groepsreizen à la carte of, op regelmatige tijdstippen, met trips waarvoor iedereen zich kan inschrijven. “Er wordt bewust gekozen voor kleine groepen zodat de beleving maximaal is”, aldus Tom Ghiesmans. “Maar ook voor bedrijven, vriendengroepen, clubs gaat USA Travels aan de slag. Bedrijfsincentives worden steeds populairder en een weekend New York is zeer bereikbaar geworden, ook financieel. Dankzij de jarenlange ervaring wordt de groep volledig ontzorgd en meegenomen langs de must sees maar zeker ook naar de verborgen plekjes in het bruisende New York. Boston en Washington DC zijn misschien wat minder hip klinkende namen maar schijn bedriegt. Beide steden hebben heel wat te bieden en zijn altijd een schot in de roos.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.