WeR Nutrition Protein

Sporters prijzen proteïne van broers

We'R, de start-up van de Oudsbergse broers Gert en Wout Ubachs, is pijlsnel uit de startblokken geschoten. Hun vegan proteïne-shake We'R More Than Protein werd zopas nog door topsporters getest en goed bevonden. "Als je ziet welke grote namen nu al met ons in zee gaan, mogen we zeggen dat we onze droomstart niet hebben gemist", aldus het broederpaar.

Het is pas enkele maanden geleden dat Gert en Wout hun start-up boven de doopvont hielden. "Door corona is de behoefte aan gezond leven toegenomen, en dat effect hebben we duidelijk gemerkt", zeggen ze. "In amper enkele weken tijd hebben we belangrijke partnerships kunnen afsluiten met toonaangevende fitnessketens, apothekers, voedingsdeskundigen, organisatoren van sportwedstrijden, enzovoort. Ons netwerk is op korte tijd fors uitgebreid, en werkelijk iedereen is heel enthousiast. De mond-tot-mondreclame doet de rest."

Bijkomend werd de 100% plantaardige vanille-shake voorgesteld aan topsporters. "Hun reacties zijn verbluffend", aldus Gert Ubachs. "Zowel de smaak als het effect op lichaam en geest vinden ze fantastisch. Voor ons een belangrijke stimulans dat we op de goede weg zijn. Een beginnende onderneming kan zich geen betere start dromen..."