CPM en ITZU kopie

ITZU neemt HR-dienstverlener CPM over

De Limburgse dienstengroep Itzu heeft het gekende HR-consultancybedrijf CPM (Gent, Hasselt, Brussel en Antwerpen) overgenomen. De transactie gebeurt met het oog op de continuïteit die Christine Van Velthoven, Managing Director van CPM, wou verzekeren.

Itzu is als 'full circle' HR-speler de afgelopen jaren hard gegroeid op het vlak van instroom (werving & selectie en uitzendarbeid), training en coaching. De groep rond Louis Kemps, Koen Janssen en Luc Lormans hanteert daarbij de missie om individuen en organisaties te laten groeien door te investeren in hun sterktes. "Het is omdat die basis perfect aansluit bij ons DNA, hebben we elkaar gevonden", zegt Christine Van Velthoven van CPM. "Dankzij de wisselwerking tussen het in kaart brengen en het ontwikkelen van menselijk potentieel, zullen Itzu en CPM voortaan dus samen, via een strategische samenwerking, deze expertise verder uitdiepen."

“CPM heeft als strategisch consultancybedrijf een ijzersterke reputatie opgebouwd als hét assessment & developmentbureau in Vlaanderen", weet Louis Kemps, CEO van Itzu. "Dat resulteert in een divers en stabiel klantenportfolio. Met alle knowhow en expertise van CPM erbij, kunnen wij ons programma van talentmanagement verder uitdiepen."

De overname biedt ook een geografische uitbreiding. “Gezien onze Limburgse roots zijn onze activiteiten historisch sterk georiënteerd op driehoek Limburg-Brussel-Antwerpen”, gaat Louis Kemps verder. “De afgelopen jaren hebben we ingezet op een landelijke dekking, met ook een volledig kantorennetwerk in Wallonië. Met CPM erbij, dat eerder is gefocust op de as Gent-Antwerpen-Brussel, maken we stilaan de invulling van onze blinde vlekken compleet."