temur hz

Garagehouder griezelt opnieuw in de carwash

Na het overweldigende succes van vorig jaar, toen meer dan 1.000 mensen hun voertuig lieten wassen in de griezelcarwash, beslist Garage Temur in Heusden-Zolder om die stunt over te doen. Deze keer wel met reservaties...

Nog tot 31 oktober staat de Temur Carwash in Heusden-Zolder in het teken van Halloween. Angstaanjagende figuren komen tijdens de wasbeurt de inzittenden de daver op het lijf jagen.

“Na het grote succes van vorig jaar – toen we maar liefst 1.000 bezoekers ontvingen– gaan we dit jaar voor een verlengd Halloweenweekend van vier spookachtige dagen”, vertelt zaakvoeder Tuncay Temur. "Natuurlijk hopen we deze herfst nóg meer mensen de stuipen op het lijf te jagen. Ook de kleinsten onder ons trouwens, want in het weekend is er telkens in de namiddag een kidsproof versie voorzien.

Om alles in goede banen te leiden en wachttijden te vermijden, biedt Temur via de website vanaf dit jaar ook tickets in voorverkoop aan. "Ook nieuw in deze editie is de samenwerking met de Stedelijke Basisschool van Koersel", zegt Tuncay. “Ik zetel zelf in de ouderraad en vond het dus een tof idee om de school bij het event te betrekken. Per verkocht ticket via de school, krijgen zij 1 euro terug om leuke projecten te financieren”, besluit hij.