Roeselare Beverna

Nieuwe Roeselaarse bedrijvenpark Beverna nu al uitverkocht

ROESELARE - In de Roeselaarse deelgemeente Beveren, komt er binnenkort een nieuwe zone voor bedrijven, rondom een zogenaamd 'bedrijfsverzamelgebouw'. De site zal worden ingenomen door kmo's in de sectoren opslag, logistiek en productie. Projectontwikkelaar Hexagon afficheert nu al uitverkocht. Het ultieme bewijs dat er nog veel vraag is naar dergelijke aanbod. Hexagon blijft dan ook permanent op zoek naar nieuwe gronden met een strategische ligging.

 

De site wordt opgetrokken volgens de meest moderne voorschriften inzake duurzaamheid. Hexagon maakt nu van een verouderde omgeving (een leegstaande hoeve) een nieuwe en aantrekkelijke zone die de naam 'Park Beverna' meekrijgt. Park Beverna telt 7 units met een ruimte die schommelt tussen de 206 en de 302 vierkante meter.

Volgens Jelle Vandendriessche, bestuurder bij Hexagon, zijn de investerende kmo's vooral afgekomen omwille van de uitstekende ligging vlakbij de E403 en de R32. Niet onbelangrijk voor bedrijven die materialen moeten aan- en afleveren en zich ook vlot naar andere regio's in Vlaanderen moeten kunnen verplaatsen. Naast de strategische ligging speelt ook duurzaamheid een grote rol.

Tegen eind dit jaar zou Park Beverna moeten opgeleverd zijn. Eén van de bedrijven die geïnvesteerd heeft in bijkomende capaciteit is het succesrijke en creatieve Roeselaarse eventbureau TWICE.