Motmans &  Partners_Q-House Business Lounge

Motmans & Partners springt over de landsgrens

Hr-adviesbureau Motmans & Partners (Hasselt) zet de eerste stappen op de buitenlandse markt. Het kantoor van Geert Motmans en Liesbeth Vandenrijt gaat in zee met sectorgenoot Berg & Partners. Het gevolg van de fusie is een hr-dienstverlener in Eindhoven die luistert naar de naam Berg Motmans & Partners.

De Nederlanders zijn gespecialiseerd in 'change en leadership management' voor bedrijven, zeg maar: advies aan organisaties in verandering en aan leidinggevenden. Daar hebben ook de klanten van Motmans & Partners behoefte aan, zowel in België als over de grens. "Onze klanten groeien en om samen met hen mee te groeien, houden ook wij onze ogen en oren open over de provinciegrenzen heen. Deze samenwerking is daar een sterk voorbeeld van”, bevestigt Geert Motmans.

“Deze nieuwe samenwerking biedt ons de kans om nog verder te groeien en om ons netwerk in Nederland en mogelijk ook elders in de Euregio uit te bouwen”, vertelt Geert Motmans. Liesbeth Vandenrijt, Managing Director bij Motmans & Partners, vult aan: "Door een deel van onze expertises nu te bundelen op één locatie, in de gebouwen van Berg & Partners in Eindhoven, zullen we elkaar maximaal versterken in de toekomst. Voorts blijven we onafhankelijk van elkaar opereren, zoals we dat vandaag de dag doen, met ieder zijn eigen specifieke activiteiten en accenten.”