Nieuws Kempen Tien nieuwe computers, een ferm cadeau voor Digidak

Tien nieuwe computers, een ferm cadeau voor Digidak

Tien nieuwe computers, een ferm cadeau voor Digidak

certi-lineTijdens een korte plechtigheid in het lokaal dienstencentrum ’t Gebuurt in Hoogstraten heeft Digidak tien nieuwe laptops in ontvangst mogen nemen. Ze werden geschonken door Rudi Voet van Certi-Line bvba uit Hoogstraten. “Onze vele Digidak-vrijwilligers zijn uiteraard bijzonder blij met dit cadeau”, zegt Johan Jacobs, projectmanager van Digidak.

Digidak is een initiatief van SPK en laat via kleinschalige en laagdrempelige openbare computerruimten mensen, in het bijzonder kansengroepen, kennismaken met de mogelijkheden van nieuwe media. Op dit moment is Digidak actief in meer dan vijftien gemeenten in de Kempen dankzij de inzet van honderden vrijwilligers.

“We krijgen of kopen wel vaker nieuwe computers maar meestal gaat het om tweedehands. Nieuwe toestellen krijgen we bijna nooit”, zegt Johan Jacobs. “Rudi Voet van Certi-Line had er geen grote bedoelingen mee. Zijn idee was iets te kunnen doen voor Digidak.”

De tien laptops worden ingezet in de locaties in Hoogstraten, zijnde de bibliotheek, buurthuis Hazenweg en ’t Gebuurt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer