Nieuws Limburg Beste pizza van Limburg komt uit Helchteren

Beste pizza van Limburg komt uit Helchteren

Beste pizza van Limburg komt uit Helchteren

Het Boske, een Italiaans restaurant in Houthalen-Helchteren (Lindeman) heeft de verkiezing Pizzaiolo van het jaar 2017 gewonnen. Het gaat om de provinciale selectie. Op 27 maart mag Het Boske de Limburgse eer gaan verdedigen tijdens de nationale finale. Vorig jaar was deze eer nog weggelegd voor Giuliano in Maasmechelen Village.

Het Boske is een traditierijk restaurant, dat al bestaat sinds 1947. Chef Stelio Ceccarini serveert er voornamelijk pizza, pasta en typische Italiaanse gerechten, gecombineerd met een lekker glas wijn.

De westrijd Pizzaiolo van het jaar wordt georganiseerd door het culinaire jaarboek Foodprint en door het Limburgse bedrijf Kaasbrik. De familie De Turck heeft er de belangrijkste leverancier van geraspte mozzarella voor de pizzeria’s in België van gemaakt. Het is al voor de negende keer dat deze verkiezing plaatsvindt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.