Nieuws Limburg Carglass vult trofeeënkast verder aan

Carglass vult trofeeënkast verder aan

Carglass vult trofeeënkast verder aan

Carglass heeft zopas opnieuw 2 prijzen in de trofeeënkast mogen bijschuiven. De eerste is de Contact Centre Award 2011, waarmee Carglass werd beloond voor de grote tevredenheid van de mensen die telefonisch contact opnemen met het bedrijf. Er werken meer dan 100 mensen in het Call Center van Carglass.

Een tweede prijs is die van de Fair Trade Award ‘Nationale Havelaar’. Deze onderscheiding gaan naar bedrijven die opmerkelijke inspanningen doen voor een authentiek en geïntegreerd engagement naar Fair Trade, zoals het serveren van fairtrade-koffie. Carglass probeert dan ook zoveel mogelijk te shoppen naar producten die een eerlijke wereldhandel bevorderen, zoals drank en voeding voor recepties, eindejaarsgeschenken, smulpakketten voor het personeel, enzovoort. Als dank voor de medewerking krgen alle 850 medewerkers van Carglass nog een (h)eerlijk ontbijtpakket van Oxfam cadeau.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.