Nieuws Limburg Coolblue laat zich betasten in centrum van Hasselt

Coolblue laat zich betasten in centrum van Hasselt

Coolblue laat zich betasten in centrum van Hasselt

De online retailer Coolblue opent de eerste fysieke winkel in Hasselt. Bedoeling is dat er meer dan 1.000 producten die in de webshop te koop zijn, in levende lijve kunnen betast en uitgeprobeerd worden. Er worden 40 jobs mee gecreëerd.

Eind dit jaar is vooropgesteld als openingsdatum van Coolblue Hasselt. De winkel van 1.700 m2 komt in Quartier Bleu. Het gaat om de 5de fysieke vestiging van de Nederlandse webwinkel in ons land.

“Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren”, zegt Camille Depuydt, manager van Coolblue België. “Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit ook mogelijk in onze winkel in Hasselt.”

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er binnenkort terecht voor hulp bij het maken van de beste productkeuze. Ze kunnen ook langskomen voor directe service na aankoop, reparaties en het ophalen van online bestellingen.

Om de nieuwe winkel te bemannen, zoekt Coolblue nog 40 nieuwe collega’s.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.