Nieuws Limburg De Kluis in Bolderberg heeft nieuwe eigenaar

De Kluis in Bolderberg heeft nieuwe eigenaar

De Kluis in Bolderberg heeft nieuwe eigenaar

Hostellerie De Kluis heeft dan toch een overnemer gevonden. Dat heeft curator Ronny Maes bevestigd. De koper is een vennootschap van Luc Darcis, onder meer gekend van de zaak 1B Meubelen in Heusden-Zolder. Wat de overnemer van plan is met de horecazaak, is nog niet duidelijk.

Hostellerie De KluisDe bekende Hostellerie De Kluis, destijds een trekpleister voor toeristen, werd begin 2012 failliet verklaard. Maar het duurde tot juli vorig jaar vooraleer een potentiële overnemer werd gevonden. “De afhandeling liep niet van een leien dakje,” zegt curator Maes. “Het heeft nog heel wat voeten in de aarde gehad vooraleer de overnemer zijn bod gestand kon doen.” De zaak werd uiteindelijk verkocht na een online veiling.

Luc Darcis kon ons zelf niet te woord staan, maar volgens zijn echtgenote zijn er omwille van familiale redenen nog geen concrete plannen uitgetekend.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.