Nieuws Limburg Goedkeuring voor eerste witte kassa uit Limburg

Goedkeuring voor eerste witte kassa uit Limburg

Goedkeuring voor eerste witte kassa uit Limburg

iSoftli, de afkorting van Intelligent Software Limburg, heeft als eerste Limburgse firma de certificering ontvangen voor de ‘witte’ horecakassa. Het jonge bedrijf uit Heusden-Zolder heeft een programma geschreven waarmee horeca-uitbaters op een flexibele manier hun activiteiten kunnen registreren en hiermee in orde zijn voor de fiscus.

phone isoftli“We hebben gekozen voor een cloud-oplossing die zowel werkt op pc, mac, smartphone, tablet, als met een mix van alle toestellen door elkaar,” zegt Marc Gielen van iSoftli. “Door die combinatie wordt het voor een horeca-uitbater mogelijk om de kosten voor zijn geregistreerde kassa danig te drukken. Er moeten immers geen dure toestellen worden aangekocht, er zijn geen hoge installatiekosten, de back-ups zijn altijd beschikbaar en er zijn geen langdurige contracten.”

iSoftli is trots op deze innovatie van eigen bodem. “Bovendien dragen we een steentje bij aan het betaalbaar houden van de horeca. Deze mensen hebben het momenteel al zwaar genoeg.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.