Nieuws Limburg Jonge ondernemers willen Hasselt doen bruisen

Jonge ondernemers willen Hasselt doen bruisen

Jonge ondernemers willen Hasselt doen bruisen

Jong-Ondernemers Hasselt is een nieuwe groepering van jonge zelfstandigen die willen samenwerken om meer creativiteit en nieuwigheden naar Hasselt te halen. “We willen het bindmiddel zijn tussen de bruisende stad en ondernemers die hier hun zaak willen uitbouwen”, zeggen initiatiefnemers René Geurts (Café René) en Olivier Daenen (Entrepot del Tartufo).

“Wij voelen als Hasseltse ondernemers de noodzaak aan meer cohesie”, aldus het duo. “Wij vertegenwoordigen allemaal samen de stad Hasselt en bouwen gestaag mee aan de reputatie en uitstraling. Als we hiervoor samenwerken, zullen we onze impact nog verhogen en zullen zowel de ondernemers zelf als de stad hier wel bij varen.”

Olivier (Entrepot del Tartufo) en René (Café René) gaan deze lente alvast het voorbeeld geven. “Onze straat heet het Hemelrijk, dus gaan wij hier de Hemelse Feesten organiseren”, zeggen ze. De bieren van René’s worden afgestemd op Olivier’s eten en omgekeerd. “Dit soort van initiatieven willen we meer zien.”

Bedoeling is dat de nieuwe groep elk kwartaal gaat samenzitten met het stadsbestuur om acties te bespreken en de creatieve ideeën snel zullen opborrelen…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.