Nieuws Limburg Sneeuw in Ham: nu al kerstartikelen in de rekken

Sneeuw in Ham: nu al kerstartikelen in de rekken

Sneeuw in Ham: nu al kerstartikelen in de rekken

Voor tuincentrum Floralux in Ham kan de zomer niet snel genoeg voorbij zijn. Dit weekend wordt al groots uitgepakt met… de kerstartikelen. Onder een loden zon genieten van de winter: het is een traditie bij Floralux blijkbaar.

Bijna elk jaar is er discussie over wanneer de handelaars best starten met het aanprijzen van seizoensartikelen in thema’s als Sinterklaas, Kerstmis of Pasen. De periode lijkt alsmaar vroeger aan te breken. Door 4 maanden voor Kerstmis de spullen in de winkel uit te stallen, breekt Floralux wel alle records.

“Het is al jaren een traditie in onze winkel in Dadizele, en die nemen we graag over in onze nieuwe vestiging in Ham”, aldus zaakvoerder Marleen Theys. “De medewerkers zijn al een hele week bezig met alles uit te stallen. Zaterdag is de eerste afdeling klaar en tegen eind september is het kerstdorp compleet. Er zullen dan meer dan 6.000 verschillende kerstartikelen in de winkel liggen.”

Floralux Ham zal andere decors etaleren dan de vestiging in West-Vlaanderen. “Een bewuste keuze”, zegt Marleen Theys. “We geloven in de creativiteit van al onze medewerkers, het is dan ook veel leuker als ze zelf hun inbreng hebben in het creĆ«ren van de 1.200 m2 aan thematische hoekjes.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.